Newgreenwichvillage

Panorama van Los Angeles: Hollywood, Santa Monica en Rodeo Drive

block
Afbeelding doorlj16

Los Angeles, de stad van de sterren, trekt jaarlijks miljoenen toeristen van over de hele wereld aan. Eén van de meest iconische wijken van de stad is Hollywood, bekend om zijn filmindustrie en de beroemde Hollywood Walk of Fame. Hier kun je een bezoek brengen aan het Hollywood Sign en de historische Chinese Theatre.

Een andere populaire bestemming in Los Angeles is Santa Monica, met zijn prachtige strand en iconische pier. Hier vind je talloze eetgelegenheden, winkels en attracties zoals het Santa Monica Pier Aquarium en de Santa Monica Mountains.

Voor de liefhebbers van shopping is een bezoek aan Rodeo Drive een absolute must. Deze chique winkelstraat staat bekend om zijn luxe boetieks en designerwinkels, waar je de laatste modetrends kunt scoren.

Of je nu wilt genieten van de zon op het strand, op zoek bent naar celebrity-spotting in Hollywood of wilt shoppen als een ster op Rodeo Drive, Los Angeles heeft voor ieder wat wils. Dus pak je koffers en ontdek de adembenemende panorama van deze bruisende stad!