Newgreenwichvillage

Gezellig Praslin: palmbomenstranden en vanilleplantages

block
Afbeelding doorMulad

Praslin, het op een na grootste eiland van de Seychellen, staat bekend om zijn adembenemende palmenstranden en weelderige vanilleplantages. Dit kleine paradijs trekt jaarlijks duizenden toeristen van over de hele wereld met zijn prachtige natuur en rustige sfeer.

De stranden van Praslin, zoals Anse Lazio en Anse Georgette, behoren tot de mooiste ter wereld. Hier kunt u genieten van het kristalheldere water, het zachte zand en de schaduwrijke palmbomen. Of u nu wilt zonnebaden, zwemmen of snorkelen, Praslin biedt voor elk wat wils.

Naast de prachtige stranden staat Praslin ook bekend om zijn vanilleplantages. Hier kunt u een rondleiding krijgen en alles leren over het kweken en verwerken van vanille. Vergeet niet om wat vanilleproducten mee naar huis te nemen als souvenir!

Of u nu een natuurliefhebber, strandliefhebber of avonturier bent, Praslin heeft voor iedereen iets te bieden. Boek vandaag nog uw reis naar dit gezellige eiland en geniet van een onvergetelijke vakantie in de Seychellen!