Newgreenwichvillage

Elba: Strand van Marina di Capraia en Porto Azzurro

block
Afbeelding doorThe Bode

Elba, een van de mooiste eilanden van Italië, staat bekend om zijn kristalheldere wateren, pittoreske dorpjes en prachtige stranden. Twee van de meest populaire stranden op het eiland zijn Marina di Capraia en Porto Azzurro.

Marina di Capraia is een klein maar prachtig strand met fijn zand en turquoise water. Het strand wordt omgeven door kliffen en rotsen, waardoor het een idyllische en afgelegen sfeer heeft. Hier kunnen bezoekers genieten van rust en stilte, ver weg van de drukte van de stad.

Porto Azzurro, aan de andere kant, is een levendige en bruisende badplaats met een lange en brede zandstrand. Het is de perfecte plek voor gezinnen en jongeren die op zoek zijn naar vermaak en watersporten. Met zijn vele restaurants, bars en winkels is dit strand een populaire bestemming voor zowel toeristen als locals.

Of je nu op zoek bent naar rust en ontspanning of naar actie en avontuur, de stranden van Marina di Capraia en Porto Azzurro hebben voor ieder wat wils. Geniet van de zon, het zand en de zee op deze prachtige plekken op het betoverende eiland Elba.